Uthyrning
Vi hjälper dig gärna uthyra dina vackra stugor/villor. Ta kontakt med oss och vi ger dig mer information.

Sänglinne, badlakan, handdukar, kökslinne

Uthyras: mysig stuga för 4 personer i den vackra skogsbelägen Hagfors, Värmland i Mellansverige.

Uthyres: mysig stuga för 4 personer i den vackra skogsbelägen Hagfors, Värmland i Mellansverige.

Inredningen av huset är enkel men bekväm med en typisk svensk semesteratmosfär. Trots den naturvänliga omgivningen, finns det ändå tillräckligt många möjligheter rund den lilla staden, såsom olika mataffärer, marknader. Men även idrottsanläggningar som en simhall, bowling, golfbana med möjligheter till kurs/träning.

Klicka här för mer info och bokning


Uthyras: Trevlig semester våning i Värmland

Beskrivning:
Trevlig fyra persons stuga. Barn vänligt i Hagfors, Ekshärad. Hagfors kommun ligger i Värmland. Det är en vacker skogrik omgivning. Stugan är en simpel och mysig våning som ger en utmärkt semester känsla. Det finns många butiker och en simhall, bowlingcentrum samt slalom backa och golfbana i området.

Klicka här för mer info och bokning


Uthyras: 6 persons fritidshus i Värmland

Mysig 6 personers fritidshus med 170 m² boyta och utsikt på ett sjö 150 meter ifrån huset. Ligger nyss på gränsen av Sörby. Möjlighet att bada och fiska inom gående avstånd. Mycket möjlighet att isfiske och åka slalom mm. på vintern. I köket finns en diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp/frys och även en tvättmaskin. Centralvärme finns i hela huset, samt ett öppen spis i vardagsrummet. Huset är mycket bekväm att bo i året runt.

Klicka här för mer info och bokning

Vi har f-skatt